Växtodlingssäljare/spannmålsinköpare med intresse för affärer och lantbruk

 

Vi vill expandera vårt försäljningsgäng med ytterligare en person som har stort intresse för affärer och lantbruk. Arbetet innebär försäljning av förnödenheter, växtodlingsrådgivning, spannmålsinköp och arbeta med nya medlemmar och kunder. 

 

Viktigt för oss är glädje och laganda, god växtodlingskunskap och hög service. Affärerna görs i samverkan med lantbrukaren och det är tillsammans vi hittar rätt insatser och lönsamhet.

Som person är du engagerad, självgående och har ett stort intresse för lantbruk, lantbrukare och affärer. Du har mycket hög servicenivå, driver affärerna framåt och hugger gärna i där det behövs. Specialintressen som tex teknik eller potatis är ett plus.

 

Vi ser att du gärna har en utbildning som lantmästare, agronom eller liknande.

Placeringsort Skaraborg

 

Skicka in din ansökan senast 26 mars till per@varalagerhus.se. Vi behandlar ansökningarna löpande. Har du frågor angående tjänsten, ring VD Per Ullberg på 0512-300 451.

 

 

Varaslättens Lagerhus är en ekonomisk förening som ägs av ca 2000 lantbrukare. Vi handlar med ca 250 000 ton spannmål och ca 45 000 ton förnödenheter till lantbruket. Vi är idag 33 anställda och omsätter ca 650 miljoner SEK. Vi driver också ett åkeri med 4 flakbilar och en kranbil.

Varaslättens Lagerhus • Lagerhusgatan 4 • 534 31 Vara • info@varalagerhus.se • Tel. 0512 - 300 450
Kontaktsidan >>